Veilig betalen

Op Amorkinderbruidskleding.nl kunt u eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Mollie, een gerenommeerde partij voor betalen. Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden. Bovendien is Amor Kinderbruidskleding lid van de Stichting WebwinkelKeur. Kortom, u winkelt veilig en vertrouwd in de Amor Kinderbruidskleding webshop.

Op welke manier kan ik betalen?

Betalen in offline shop:

In de offline shop aan de Groen van Prinsterersingel 15 te 3752 DB Bunschoten-Spakenburg kunt u betalen met PIN (bankpas) of contant.

Betalen in de Amor Kinderbruidskleding webshop:

– Betalen met iDEAL
Betalen via iDEAL is veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. U rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

– Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
U kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van uw creditcard en bevat drie cijfers. Houd uw creditcard dus bij de hand.

– Bankoverschrijving
Kunt u geen gebruik maken van iDEAL of wilt u uw bestelling liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. U schrijft het bedrag dan via de website van uw bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het ordernummer van uw bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

– Bancontact / Mr Cash (online bankieren België)
Met Bancontact / Mr Cash kunt u een bestelling direct afrekenen als u in het bezit bent van een Belgische bankrekening en u bent aangesloten bij Bancontact / Mr Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mr Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank.

– Achteraf betalen
U kunt uw bestelling achteraf betalen met Billink. U ontvangt eerst uw bestelling en betaalt binnen 14 dagen de factuur. Eerst zien, dan betalen!

Hoe betaal ik vanuit het buitenland?

Ook vanuit het buitenland kunt u bij Amor Kinderbruidskleding bestellen. Dit werkt als volgt: plaats uw bestelling en kies bij betaalwijze voor de optie ‘Bankoverschrijving’ of voor Belgische klanten ‘Mr Cash / Bancontact’. U ontvangt een mail van ons. Volg de instructies uit deze mail en voor u het weet bent u in het bezit van dat prachtige Amor Kinderbruidskleding product.

Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Onze afdeling Klantadvies helpt u graag verder. We zijn bereikbaar via info@amorkinderbruidskleding.nl en telefoon +31 (0)6 53231876.

Ik heb een kadobon, en nu?

Gefeliciteerd: u bent de gelukkige eigenaar van een Amor Kinderbruidskleding kadobon. De code op de coupon kunt u gebruiken op de pagina van het Winkelmandje onder ‘kortingscode’. De korting verrekenen we direct met het totaalbedrag.