Bruidskinderkleding

Bruidskinderkleding is speciaal ontworpen kinderkleding die gedragen kan worden door kinderen op speciale gelegenheden zoals bruiloften en andere bijzondere feestelijke gelegenheden.

Met bruidskinderkleding worden kinderen onderdeel van de mooiste dag van de bruid en bruidegom. De jongste familieleden zijn op deze heugelijke dag extra feestelijk aangekleed. Door hun schattige kleding zullen ze voor alle aanwezigen veel bekijks krijgen. De jongens en/of meisjes in hun bruidskinderkleding vormen een mooi schouwspel voorafgaand aan de opkomst van het bruidspaar.

Comfort van de bruidskinderkleding

Omdat de bruidskinderkleding speciaal ontworpen is voor kinderen is er ook rekening gehouden met het comfort. Nadat de kinderen hun rol hebben vervuld moeten ze natuurlijk ook nog lekker kunnen spelen en dansen.

Lage kosten dus lage prijzen

Omdat wij onze webshop vanuit een huiselijk omgeving runnen, kunnen wij de kosten laag houden en de kwaliteit hoog. Wij hebben geen hoge winkelkosten, maar kunnen toch uit voorraad leveren.

Ook is het altijd mogelijk om de kinderbruidskleding te komen passen bij ons in Bunschoten-Spakenburg. Maak hiervoor graag wel even een afspraak.

Heeft u liever dat wij de bruidskinderkleding naar u toe sturen? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt namelijk altijd ruilen of retourneren als iets toch niet helemaal goed past.

Unieke kleding voor kinderen voor op de bruiloft

Naast bruidskinderkleding in diverse kleuren voor zowel jongens als meisjes van alle leeftijden hebben wij ook communiekleding en accessoires voor bruidsjonkers en bruidsmeisjes in ons assortiment. Denk hierbij onder andere aan:

  • bolero’s en jasjes
  • bruidsmeisjesschoenen en sokken
  • sieraden en handschoenen
  • strooimandjes en tasjes
  • tiara’s en kroontjes
  • sluiers, haarbanden -en speldjes
  • kinderstropdassen -en strikken, riemen en bretels
  • ringkussens

en nog veel meer!

Snel en veilig online bestellen

Kijk voor de beschikbare bruidskinderkleding in onze webshop en bestel snel, veilig en gemakkelijk online.

Heeft u advies nodig? Bel dan naar 06 – 53 23 18 76 of stuur een email naar info@amorkinderbruidskleding.nl. Wij helpen u graag!