Kinderkostuums

Of je nu een schoolfeest, bruiloft of communie feest hebt in een kinderkostuum van Amor Kinderbruidskleding steel je de show! Wij hebben een groot assortiment jongenskostuums in verschillende kleuren en maten. De meeste kinderkostuums zijn 5-delig en leverbaar vanaf maat 68 t/m maat 170. Onze kinderkostuums kunnen chique maar ook heel stoer gedragen worden. Het is net waar het kind zich fijn bij voelt. U kunt al onze kinderkostuums en bruidsmeisjesjurken online bestellen wij leveren alles uitvoorraad waardoor u na betaling de jongenskostuums binnen 1 á 2 werkdagen in huis heeft.

Mocht u liever bij ons langs komen om de gehele collectie jongenskostuums te bekijken kan dit ook. Doordat wij iedereen persoonlijk willen helpen met het uitzoeken van het juiste kinderkostuum dient u hier echter wel een afspraak voor te maken.

Bruiloft

Bruidsjonkers en bruidsmeisjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op een bruiloft. Het is toch te schattig een mini bruid en bruidegom. De bruidsjonker in een mooi jongenskostuum en het bruidsmeisje in een mooie jurk. Vergeet niet dat de bruidskinderen vaak een belangrijke taak hebben ze mogen de ringen geven en soms ook rozenblaadjes voor het bruidspaar uit strooien. Zorg er daarom voor dat de kleren van de bruidskinderen goed bij het bruidspaar passen.

Galafeest

Steeds vaker hebben kinderen een galafeest en hier wordt ook goed uitgepakt. De meisjes in echte galajurken en de jongens in een mooi jongenskostuum. Het is vaak de eerste keer dat de jongens dan een echt kostuum aan hebben. Dit is dus best wel een beetje spannend. Zodra ze het jongenskostuum aan hebben voelen ze zich echte heertjes. Op een galafeest wil uiteindelijk iedereen er goed uit zien. Vergeet daarom niet om het jongens kostuum compleet te maken met een paar mooie schoenen.

Communie

Communie doe je niet zomaar hier gaat soms maanden van voorbereiding aan vooraf. Alles moet geregeld worden de uitnodigingen de feestlocatie en natuurlijk de communiekleding. De communie kleding op deze dag is zeer belangrijk. De jongens in een chique communie kostuum en de meiden in een mooi communie jurk. Vaak wordt er voor deze dag een communiekostuum of communiejurk in een lichtere kleur gekozen maar wat het aller belangrijkste is dat uw kind zich fijn voelt in zijn of haar communie kleding.

Laat ook uw kinderen stralen in een mooi kinderkostuum van Amor Kinderbruidskleding!