Baby's

Ook voor de allerkleinsten kunt u baby bruidskleding en doopjurken vinden bij Amor Kinderbruidskleding. Hier kunt u terecht voor baby bruidsjurken en baby kostuums, maar ook alles wat u nodig heeft voor de doop, zoals doopjurken en doopmutsjes. De baby bruidsjurken kunnen tevens goed gedragen worden als doopjurken en zijn super schattig om te zien!

Onze kleine kostuums zijn verkrijgbaar van maat 68 tot en met 98 en zijn 5-delig, ze bestaan uit: een pantalon, colbert, gilet, overhemd en een vlinderstrikje. De baby kostuums zijn in alle kleuren verkrijgbaar en daardoor perfect te combineren met de bruidskleding van de grotere jongens. Zo past de kleding van de bruidskinderen bij elkaar en creëert u een mooi geheel op de trouwdag! Om de bruidskleding van de baby helemaal af te maken, zijn er mooie sokjes of schoentjes verkrijgbaar. De baby schoentjes zijn soepel en geschikt voor 0 tot 6 maanden. 

U kunt rustig online rondkijken in onze collectie en uw keuze maken. Vanaf € 20,- zijn de verzendkosten gratis! Langskomen in onze kinderbruidsmode winkel om de kleding te passen kan natuurlijk ook altijd. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken.