Bruidsjonker kleding

Met onze mooie bruidsjonker kostuums worden de jongens ook onderdeel van de mooiste dag van de bruid en bruidegom. Wist u dat onze kostuums niet alleen gedragen worden door bruidsjonkers op bruiloften, maar ook vaak door jongens op communie, gala -en schoolfeesten? Amor Kinderbuidskleding biedt u daarom een ruim assortiment aan bruidsjonker kostuums en communiekostuums in verschillende kleuren en maten.

Bijna alle bruidsjonker kostuums zijn al leverbaar vanaf maat 68 tot en met 164. Sommige bruidsjonker kostuums zijn zelfs leverbaar in maat 176.

Hoge kwaliteit bruidsjonkerkostuum tegen lage prijs

U bestelt deze mooie bruidsjonker kostuums al gemakkelijk online vanaf een scherpe prijs van € 34,95! Bovendien betaalt u hier geen verzendkosten voor! Tevens hanteren wij een ” niet goed, geld terug beleid”, waardoor ruilen van de bruidsjonkerkleding altijd kosteloos mogelijk is.

Wilt u toch liever bij ons langs komen om de mooie bruidsjonkerkostuums te bekijken en / of te passen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Bruidsjonker overhemden, stropdassen en giletjes

Amor Kinderbruidskleding verkoopt tevens lossen giletjes, overhemden, stropdassen en strikken. Om de bruidsjonkerkostuums helemaal compleet te maken verkopen wij ook nette bruidsjonkers schoenen en bijpassende riemen. Deze riemen zijn bovendien heel makkelijk in lengte verstelbaar.