Communie kleding

Communie is een bijzondere gebeurtenis die de meeste kinderen rond hun 8ste jaar doen. Alle kinderen en vaak ook de ouders kijken hier al maanden naar uit. De meisjes in mooie communie jurken en de jongens in een chique communie kostuum. Maar voordat het zo ver is moet er nog een hoop geregeld worden. De voorbereidingen voor deze grote dag beginnen meestal al een paar maanden voor de tijd. Er worden uitnodigingen verstuurd, de kapper moet geregeld worden en dan natuurlijk nog de communiekleding. Iedereen ziet er super mooi uit deze dag. Vaak is er na de kerkdienst nog groot feest. Dit is echt dé dag voor de kinderen: voor één dag zijn het echte prinsen en prinsessen.

Omdat het uitzoeken van communie kleding vaak een hele zoektocht is heeft Amor Kinderbruidskleding een grote voorraad communie kleding gewoon op voorraad (in Bunschoten Spakenburg). U kunt bij ons een afspraak maken om de gehele collectie communiekleding te bekijken of u bestelt snel en makkelijk online. U hoeft bij ons dus niet een jaar van te voren de communiejurk te bestellen en vervolgens maar afwachten hoe de communie kleding er uit komt te zien.

Communie jurken

Amor Kinderbruidskleding begrijpt dat je het stralende middelpunt wilt zijn tijdens je communie. En daar hoort natuurlijk de mooiste communie jurk bij. Alleen het uitzoeken van deze mooie communie jurk is al een feest! Amor Kinderbruidskleding heeft daarom een unieke collectie communie jurken die altijd uit voorraad leverbaar zijn. We hebben lange communie jurken tot aan de grond en sommige zelf met een sleep, maar ook korte pittige communiejurken met veel tule. Echt voor ieder wat wils. U kunt de communiejurk online bestellen maar wat misschien nog leuker is, is om bij ons langs te komen om onze gehele collectie communiejurken, schoenen en haaraccessoires te bekijken. Doordat wij iedereen rustig en persoonlijk willen helpen dient u hier wel even een afspraak voor te maken.

Communie kostuums

Eindelijk is het zo ver: je gaat je heilige communie doen. Best spannend allemaal! De meisjes lopen in mooie communie jurken en nu kan jij natuurlijk niet achter blijven met jouw chique communie kostuum. Een mooi communie kostuum hoeft niet duur te zijn. Wij, Amor Kinderbruidskleding, verkopen de mooiste 5-delige communie kostuums al vanaf € 39,95. Onze collectie communie kleding gaat tot en met maat 170. Wil jij ook graag in een mooi communiekostuum? Wacht dan niet langer! Maak een pasafspraak of bestel via onze website.

Wilt u ook voor uw kind de mooiste communie kleding? Dan bent u bij Amor Kinderbruidskleding aan het juiste adres. Onze communiekleding is van goede kwaliteit en zeker niet duur.