Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd van jullie producten?

Wij proberen de producten binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd te krijgen. Wij zijn hierbij ook afhankelijk van de snelheid van PostNL. 

 

Moet ik een account aanmaken voordat ik een bestelling kan plaatsen?

Nee. U bent niet verplicht een account aan te maken om uw bestelling af te kunnen ronden. Een account is echter wel makkelijk als u uw historie of bestelling in wilt zien. Het aanmaken van een account neemt doorgaans 2 minuten van uw tijd in beslag.

 

Ik ben op zoek naar kinderbruidskleding dat niet op de website vermeld staat. Kunnen jullie mij daarbij helpen? 

Ja. Wij leveren weliswaar geen zelfgemaakte producten, maar kunnen altijd voor u op zoek gaan naar kinderbruidskleding die wij niet online verkopen. Neemt u hiervoor contact op met info@amorkinderbruidskleding.nl en vermeld uw specifieke wens .

 

Kan ik ook kleding komen passen?

Ja. U kunt altijd een afspraak met ons maken om de kleding te komen passen. Wij hebben geen winkel, daarom dient dit op afspraak te gebeuren. Bovendien ontvangt u dan de volledige aandacht. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@amorkinderbruidskleding.nl of bellen naar 06 - 53 23 18 76. Op onze locatie is het mogelijk om zowel contant als per pin te betalen. 

 

Hoe kan ik betalen?

Over de mogelijke betaalwijze die wij onze klanten aanbieden verwijzen wij u naar hetgeen hierover is opgenomen onder: http://amorkinderbruidskleding.nl/content/5-veilig-betalen.

Op onze locatie is het mogelijk om zowel contant als per pin te betalen. 

 

Kan ik de gekochte artikelen ruilen of retourneren?

Ja. U kunt altijd bij ons ruilen of retourneren (30kalenderdagen zichttermijn). Ons ruil -en retourenbeleid staat uitgebreid beschreven op: http://amorkinderbruidskleding.nl/content/1-verzending.

Bestellingen boven de € 20,- uit Nederland kunnen gratis geretourneerd worden. 

Bestellingen onder de € 20,- of uit België dienen voor eigen rekening geretourneerd te worden. 

 

Leveren jullie ook aan landen buiten Nederland? 

Ja. Wij leveren ook veel buiten Nederland, zoals België. Indien u vanuit het buitenland een bestelling plaatst dient u hiermee rekening te houden in het bestelproces. Eén en ander staat vermeld op onze website onder: http://amorkinderbruidskleding.nl/content/5-veilig-betalen. Ons IBAN-nummer is NL08RABO0111319439.


9.2 / 10
305 beoordelingen.