Op deze pagina treft u informatie over het verzenden en ruilen en/of retourneren van producten.

Amor Kinderbruidskleding levert hele mooie en betaalbare kinderbruidskleding en accessoires voor zowel jongens als meisjes in binnen -en buitenland. Bij ons staat service hoog in het vaandel en dat betekent onder andere een snelle en betrouwbare levering van de producten. Wij leveren daarom zoveel mogelijk uit onze voorraad.

Wij kennen de volgende mogelijkheden tot het verzenden van de producten:

VERZENDMOGELIJKHEDEN

 
Verzendwijze   Kosten
     
1. Pakketpost Nederland en België bij besteding boven € 20   GRATIS
2. Pakketpost Nederland bij besteding onder € 20   € 6,75
3. Brievenbus post Nederland   € 2,95
4. Pakketpost België bij besteding onder € 20   € 9,95
5. Brievenbus post België   € 3,50
6. Verzenden onder rembours binnen Nederland   € 18.50
7. Overige landen   conform PostNL tarief

 

RUILEN EN/OF RETOURZENDEN

Amor Kinderbruidskleding streeft naar een goede service waarbij het mogelijk is om producten te retourneren en/of te ruilen. Het retourneren en/of ruilen van producten dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

1. Binnen 30 kalenderdagen, na ontvangst van de zending, zonder opgaaf van reden kenbaar maken (gebruik retour -en ruildocument hiervoor). Daarna uiterlijk binnen 14 kalenderdagen retourneren, waardoor de totale zichttermijn 30 dagen is;

2. Wij nemen alleen producten terug in ons assortiment als deze retour gezonden worden in oorspronkelijke staat (schadevrij en met originele verpakking) of niet voor langere tijd gebruikt zijn met daarbij de door ons verstuurde pakbon;

3. Artikelen die op bestelling zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen of geruild worden;

4. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd;

5. U ontvangt van ons bij bestellingen boven de € 20,- binnen Nederland altijd een gratis retouretiket (verzendlabel), zodat u de artikelen kosteloos kunt retourneren. 

6. Bestellingen uit België of onder de € 20,- worden op kosten van de klant geretourneerd. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Het is mogelijk dat de kleuren van de producten afwijken van de werkelijke kleur van het product. Deze kleurafwijking is overigens niet substantieel, maar kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld lichtval van de betreffende foto-opname. Amor Kinderbruidskleding is hiervoor niet aansprakelijk.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons door u geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@amorkindebruidskleding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 8 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het verzenden van retouren is altijd op eigen risico van de klant. Indien sprake is van een fout door Amor Kinderbruidskleding zal Amor Kinderbruidskleding de kosten dragen voor de retourzending. U ontvangt dan van ons een gratis verzendlabel per e-mail. 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@amorkinderbruidskleding.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Om ruilen en de "ruilkosten" zoveel mogelijk te beperken raden wij u aan om meerdere producten cq maten te bestellen. U dient deze bestelling wel eerst vooruit te betalen, maar krijgt het geld teruggestort bij de retourzending.


9.2 / 10
305 beoordelingen.