Categorieën

Afspraak maken? Dat kan!

Afspraak maken? Dat kan!

Passen van onze bruidskinder kleding is ALTIJD mogelijk. U dient alleen wel een afspraak te maken (pinnen is mogelijk). U kunt hierover contact met ons opnemen door een e-mail (info@amorkinderbruidskleding.nl) te sturen of even te bellen (+31653231876).

Bruidsmeisjes jurk "Anna Baby"

Bruidsmeisjes jurkje "Anna" is in de kleur ivoor en bestaat uit 3 lagen waarbij de onderrok van tule is. Op het bovenlijfje zitten stippen geborduurd voor een extra speels effect. Op de middel zit een bloem en achterop de rug zit een strik.

Dit jurkje is ook leuk om na de bruiloft te dragen als zomerjurkje. De bloem kunt u er afhalen. Deze zit namelijk vastgemaakt met een veiligheidspeld.

€ 24,95

€ 44,95

-€ 20,00

€ 2,50

Luxe bruidsmeisjes haarbloementjes in de kleur off white.   Speciaal voor kleinere kinderen en past bij ieder bruidsmeisjesjurkje .  

€ 24,95

Bruidsmeisjesschoen "Ster" is een leuk schoentje voor de kleinere bruidsmeisjes. De kleur is ivoor/zilver met een klein sterretje voorop de neus. Dit bruidsmeisjesschoentje kan ook na de bruiloft nog leuk door worden gedragen. 

€ 12,95

Een schattig bruidsmeisjes haarbandje met kleine roosjes in de kleur ivoor. Super leuk voor dopen, communie of bruidsmeisjes!

9.2 / 10
305 beoordelingen.