Categorieën

Afspraak maken? Dat kan!

Afspraak maken? Dat kan!

Passen van onze bruidskinder kleding is ALTIJD mogelijk. U dient alleen wel een afspraak te maken (pinnen is mogelijk). U kunt hierover contact met ons opnemen door een e-mail (info@amorkinderbruidskleding.nl) te sturen of even te bellen (+31653231876).

Bruidsmeisjes jurk "Dana"

Bruidsmeisjesjurk "Dana" is een super mooie jurk van de kleur ivoor. Deze jurk heeft een mooie kraag achter in de nek en op beide schouders een bloem. Op het lijfje zitten kleine diamantjes met parels. Van de rok is het onderste gedeelte tule, dit geeft een heel leuk effect.

Voor extra volume raden wij u aan een hoepel hieronder te dragen.

€ 109,95

€ 14,95

Dit is een kort model hoepel en reikt tot aan de scheenbenen. De rok bestaat uit 2 lagen waar van 1 tule laag en 1 hoepel. 

€ 29,95 € 34,95 -€ 5,00

Bruidsmeisjesschoen "Diamant" is een chique bruidsmeisjesschoentje in de kleur ivoor. Met kleine diamantjes schuin op de neus. Ook heeft dit schoentje een kleine sleehak van 2,5cm hoog. Een echte aanrader!

€ 14,95

Super chique zilverkleurig bruidsmeisjes kroontje / tiara met strass steentjes. Het kroontje is +/- 3 cm hoog en is makkelijk te bevestigen doordat er een kam aan zit. Geschikt voor alle leeftijden.

9.2 / 10
305 beoordelingen.