Bruidsmeisjes jurken

Zoekt u bruidsmeisjes jurken? Zoek niet verder! Amor Kinderbruidskleding heeft de mooiste bruidsmeisjes jurken voor kinderen tegen een zeer scherpe prijs en snel geleverd!

Zo kunt u al bruidsmeisjes jurken bestellen vanaf € 34,95 in alle soorten, kleuren en maten. U bezorgt hiermee ook het bruidsmeisje een dag om nooit te vergeten.

De perfecte jurk voor ieder bruidsmeisje

Ieder meisje wil een keer een bruidsmeisje zijn. Ze kan zich dan ook als een prinsesje voelen, net als de bruid. En bruidsmeisjes in prachtige jurken maken de bruiloft natuurlijk helemaal compleet.

De bruidsmeisjes (en bruidsjonkers) lopen vaak voor het bruidspaar uit. Het eerste wat de aanwezigen zien zijn dus de bruidsmeisjes in hun schattige jurkjes. Dit vertederende beeld is een uitstekende opwarmer voor de opkomst van de bruid en bruidegom.

Hoe jong de bruidsmeisjes ook zijn, voor alle leeftijden hebben wij de juiste bruidsmeisjesjurk.

Onze kinderbruidskleding is speciaal gemaakt voor kinderen. Hierdoor staat het niet alleen leuk, het zit ook lekker. Door gebruik te maken van soepele en fijne materialen kunnen de bruidsmeisjes hun rol vrolijk invullen en daarna lekker spelen en dansen.

Bruidsmeisjes jurken uit voorraad

Onze kinderbruidsjurken zijn direct uit voorraad leverbaar en daardoor snel geleverd. Het is ook mogelijk om de bruidsmeisjes jurken te passen bij ons in Bunschoten-Spakenburg. Maak hiervoor graag wel even een afspraak.

Accessoires voor bij het jurkje

Naast bruidsmeisjes jurken hebben wij ook leuke bijpassende accessoires voor meisjes, zoals:

  • bolero’s
  • bruidsmeisjesschoenen en sokken
  • sieraden en handschoenen
  • strooimandjes en tasjes
  • tiara’s en kroontjes
  • sluiers, haarbanden -en speldjes
  • ringkussens

en nog veel meer!

Wilt u ook jurken voor bruidsmeisjes?

Kijk dan in onze webshop en bestel snel en eenvoudig. Bovendien rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen vanaf slechts € 20,-.