Categorieën

Filter

Afspraak maken? Dat kan!

Afspraak maken? Dat kan!

Passen van onze bruidskinder kleding is ALTIJD mogelijk. U dient alleen wel een afspraak te maken (pinnen is mogelijk). U kunt hierover contact met ons opnemen door een e-mail (info@amorkinderbruidskleding.nl) te sturen of even te bellen (+31653231876).

Baby’s 

Op deze pagina vindt u alles voor de allerkleinste bruidskinderen. Wij hebben een zeer uitgebreide baby collectie. Amor Kinderbruidskleding verkoopt de mooiste baby jurkjes, baby kostuums en doopjurken. De babykostuums zijn 5-delig en in alle kleuren te verkrijgen. De baby kostuums kunnen goed gecombineerd worden met de grote bruidsjonkerkostuums. Baby bruidsmeisjesjurken zijn echt super schattig om te zien. Deze babybruidsmeisjesjurken worden ook vaak als doopjurk gedragen. Met een leuk haarbandje en een paar baby sokjes maakt u het plaatje helemaal compleet. Mocht u toch liever een paar schattige baby schoentjes erbij willen hebben dan kan dat ook. Amor Kinderbruidskleding heeft namelijk voor zowel de bruidsmeisjes als de bruidsjonkers leuke soepele schoentjes. Deze babyschoentjes zijn al leverbaar van 0 tot 6 maanden. U kunt ook altijd met ons een afspraak maken om te komen kijken en passen. 

€ 39,95
Bruidsmeisjesjurk "Fuchsia" is een mooie jurk en wordt geleverd met een leuk bijpassend sjaaltje. Deze Jurk is ook te verkrijgen in de kleur off white.
In Stock
€ 39,95
Bruidsmeisjesjurk "Lola" is een mooie jurk en wordt geleverd met een leuk bijpassend sjaaltje. De kleur van dit bruidsmeisjesjurk is wit /off white. Deze Jurk is ook te verkrijgen in de kleur Fuchsia.
Product available with different options
Toont 1 - 2 van de 2 items
9.2 / 10
305 beoordelingen.